CAFÉ SOLO

ARTISAN GELATO

CAFÉ SOLO

Hvis alt går etter planen vil en helt ny uteservering åpne i gågata våren 2021.

Café Solo vil bli et sted for de fine dagene og kveldene, et sted som vil gjøre restaurantgata enda mer attraktiv

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom
1/8

PLASSERING

Den planlagte plasseringen av Café Solo er helt i begynnelsen av gågata (se billedserie over).

DETTE VIL VI KUNNE TILBY

104223519_1692264767591349_8338810086325

GELATO OG SORBETTO

Iskremen vi vil tilby finnes ingen andre steder i Norge. Vi er så heldige at vi har fått enerett på import av en artisan gelato av veldig høy kvalitet.

Dette er småskalaproduksjon gjort av fagfolk og kan ikke sammenliknes med iskrem laget på fabrikk. Hver boks er fylt og pyntet for hånd og gelatoen har en fantastisk smak og konsistens. Vi vil kunne tilby mellom 20 og 30 forskjellige smaker.  Hos oss vil du kunne nyte italienske smaker som Zuppa Inglese, Dama Nera, Panna Cotta og selvfølgelig Stracciatella og Spagnola. 

MILKSHAKES

Et sted som Café Solo må kunne tilby milkshakes og vi har en egen mening om hvordan de skal smake. En god milkshake skal være særdeles tyktflytende, derfor bruker vi masse gelato og lite melk. Vi kan i utgangspunktet lage milkshakes på alle våre gelatovarianter.

__57.jpg
istockphoto-511482472-612x612.jpg

DESSERTER

Café Solo vil ikke bare selge is i kjeks og beger. Her blir det mulig å sitte ned med en god kopp kaffe og nyte en klassisk isdessert som Affogato, Banana Split og Peach Melba.

 

Vi vil også tilby flere egenkomponerte desserter.

crepe stand in Paris.jpg

KAFFE OG ANDRE DRIKKEVARER

Både på Kast Loss og Promenaden satser vi hardt på kaffe og det vil vi også gjøre her. Vår leverandør av kaffe er Solberg & Hansen som er en av Norges eldste leverandører av kvalitetskaffe. På Café Solo vil du kunne kjøpe alle varianter av kaffe, også for take away. I tillegg til kaffe og mineralvann vil vi tilby friskpresset appelsinjuice.

00000000.jpg

FRANSKE CRÊPES

Dette gleder vi oss veldig til. Det første som vil møte folk når de kommer inn i gågata er lukten av nystekte franske pannekaker. Vi vil lage pannekakene på den tradisjonelle måten ved å bruke takker (se bildet) og vi vil tilby kjente franske kombinasjoner som crêpes med Nutella og banan eller friske jordbær.

Vi vil også kunne tilby crêpes med forskjellige typer gelato og en variant med ost og italiensk kokt skinke.