LA GELATERIA

LA GELATERIA

La Gelateria vil ikke bli en iskiosk eller en pannekakebu. La Gelateria vil bli en uteservering som en forventer å finne i en fransk eller italiensk by. Ikke i Risør. Her blir ingen prangende Hennig Olsen eller Diplom-is skilt. Vi går for tredetaljer og krittavler. Isdisker og annet utstyr blir bygget inn i serveringsdisken slik at hele serveringsstedet får et klassisk design med rene linjer. Dette blir et sted for de fine dagene og kveldene. Et sted hvor gjester i alle aldere kan nyte «det søte liv».

PLASSERING

Den planlagte plasseringen av La Gelateria er helt i begynnelsen av gågata.

DETTE VIL VI KUNNE TILBY

GELATO OG SORBETTO

Iskremen vi vil tilby finnes ingen andre steder i Norge. Vi er så heldige at vi har fått enerett på import av Senso Gelato som er en prisbelønnet produsent av premium gelato. 

 

Hele 24 forskjellige smaker vil vi ha i vårt utvalg og du kan klikke her for å se hele utvalget.

MILKSHAKES

Et sted som La Gelaeria må kunne tilby milkshakes og vi har en egen mening om hvordan de skal smake. En god milkshake skal være særdeles tyktflytende, derfor bruker vi masse gelato og lite melk. Vi kan i utgangspunktet lage milkshakes på alle våre gelatovarianter.

DESSERTER

La Gelateria vil ikke bare selge is i kjeks og beger. Her blir det mulig å sitte ned med en god kopp kaffe og nyte en klassisk isdessert som Banana Split eller Peach Melba.

 

Vi vil også tilby flere egenkomponerte desserter.

KAFFE OG ANDRE DRIKKEVARER

Både på Kast Loss og Promenaden satser vi hardt på kaffe og det vil vi også gjøre her. Vår leverandør av kaffe er Solberg & Hansen som er en av Norges eldste leverandører av kvalitetskaffe. På La Gelateria vil du kunne kjøpe alle varianter av kaffe, også for take away. I tillegg til kaffe og mineralvann vil vi tilby friskpresset appelsinjuice.

FRANSKE CRÊPES

Dette gleder vi oss veldig til. Det første som vil møte folk når de kommer inn i gågata er lukten av nystekte franske pannekaker. Vi vil lage pannekakene på den tradisjonelle måten ved å bruke takker (se bildet) og vi vil tilby kjente franske kombinasjoner som crêpes med Nutella og banan eller friske jordbær.

Vi vil også kunne tilby crêpes med forskjellige typer gelato og en variant med ost og italiensk kokt skinke.